UVJETI DOSTAVE

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Cijena prijevoza ovisi o veličini i težini paketa  (stranica brbsport.hr sama izračunava cijenu dostave, te ukoliko je cijena dostave krivo obračunata – zadržavamo pravo obavještavanja kupca razlike u dostavnoj cijeni, te otkazivanje narudžbe ukoliko potrošaču nova cijena dostave ne odgovara). Svu robu iz našeg prodajnog asortimana dostavljamo na cijelom području RH. Dostava naručenih i plaćenih proizvoda odvija se putem odabrane dostavne tvrtke od strane potrošača (dostavnu tvrtku bira prilikom potvrđivanja narudžbe). Robu dostavljamo najkasnije u roku 5 radnih dana (ne računajući subote i nedjelje) od dana kada je narudžba zaprimljena (kod plaćanja pouzećem), odnosno od dana kad je naplata narudžbe verificirana (kod plaćanja virmanom). Dostava je besplatna za narudžbe preko 800Kn, ili za akcijske proizvode kada je to naglašeno u opisu proizvoda. Kupac može i samostalno organizirati dostavu ili robu podići u našoj trgovini. Na svim biciklima kupljenim u B.R.B. Sport-u napravljen je nulti servis!

Prilikom preuzimanja korisnik je dužan identificirati se djelatniku dostavne službe. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u prijevozu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna vanjska oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke, i poslali novu. U slučaju ispravnosti pošiljke kupac potpisuje dostavnicu čime potvrđuje primitak pošiljke.

Oštećenja u dostavi, krivi proizvodi, neispravni proizvodi

U slučaju oštećenja prilikom dostave, krivo isporučene robe ili je proizvod koji ste dobili neispravan (tvornička greška), molimo vas da nam se javite (elektronskom poštom ili telefonski) u roku od dva radna dana od dana primitka pošiljke. Sve reklamacije riješiti ćemo u najkraćem mogućem roku. U ovim slučajevima B.R.B. SPORT d.o.o. pokriva sve troškove zamjene proizvoda. (dogovorenom dostavnom službom).
Napomene
• Prilikom zamjene neispravnih proizvoda, novom proizvodu se prije slanja provjerava ispravnost.
• Prije prijave neispravnog proizvoda molimo vas da provjerite da li su baterije koje stavljate u proizvod (ukoliko su potrebne) ispravne i umetnute na ispravan način. 

VELEPRODAJA

Nazovite nas ili pošaljite upit