O NAMA

Ukratko o nama, usluge koje nudimo

Tvrtka BRB Sport osnovana je 1993. godine iz entuzijazma Bruna Bulića, vlasnika tvrtke i bivšeg biciklista, čije rezultate s ponosom ističemo.

U početku samo servis bicikala, proširili smo svoju djelatnost sa održavanja i sklapanja bicikala na trgovinu na veliko i malo biciklima, dijelovima, opremom za bicikliste i iznajmljivanje bicikala. Široki asortiman koji nudimo obuhvaća proizvode raznih poznatih i renomiranih brendova u biciklizmu, a posebna specijalnost, po čemu smo najviše poznati, obuhvaća sklapanje bicikala po narudžbi, odnosno mogućnost da kod kupnje odaberete dio po dio od sastavnih dijelova, kao i naručite okvire u posebnim bojama i veličinama uz stručnu pomoć i prijedloge koje pružamo. Upravo zbog te mogućnosti počeli smo proizvoditi naše bicikle, s vlastitim imenom, koji su zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u sklapanju bicikala i odabiru pravih dijelova, među najboljima po kvaliteti u raznim klasama.

USLUGE KOJE NUDIMO:

– prodaja svih vrsta bicikala

– sklapanje bicikala po narudžbi kupaca

– ugradnja električnih kiteva i pretvorba vašeg bicikla u e-bicikl

– servisiranje svih vrsta bicikala (za individualne potrošače)

– servisiranje veće količine bicikala (za veće klijente – agencije, iznajmljivače)

– dijagnostika električnih bicikala

– individualno i grupno iznajmljivanje bicikala

– prijevoz bicikala (i osoba: bike shuttle)

O VLASNIKU

(iz članka, Intro & interview by R.Vadanjel, “Istra danas”)

Vjerojatno ćete se složiti da zvuči nevjerojatno – dovesti svoj pokvareni automobil na popravak osobno Niki Laudi ili Michaelu Schumacheru! To međutim, nije nikakva senzacija za mnoge pulske ljubitelje biciklizma, koji već petnaestak godina svoje rasklimane bicikle odnose na popravak u Šišan (malo mjesto između Medulina i Pule cestom preko Šikići), ravno proslavljenom pulskom i svjetskom biciklističkom asu, Bruni Buliću.

– Biciklizmom sam se počeo baviti 72’ godine, s 14 i pol godina. Te je godine posljednja etapa trke kroz Jugoslaviju prošla između Pule i Medulina. I to je bilo presudno. Kada sam vidio tu biciklističku karavanu, te bicikle, to je za mene bilo kao da je prošla štafeta mladosti zajedno sa drugom Titom 

– Inače nisam bio baš neki jak sportaš. U nogometu sam bio nekako trapav, smotan. Ali kada smo se vozili u školu na biciklama, shvatio sam koliko sam superioran naspram drugih. One motorine sa dvije brzine, onaj Tomos Kolibrić, njih sam ostavljao iza sebe bez problema. I tako čovjek jednostavno osjeti da je to njegov poziv .
Bruno Bulić pobijedio je sveukupno na 63 biciklističke trke u svojoj karijeri. Sudjelovao je na dvije olimpijade, one u Moskvi i Los Angelesu, vozio “Giro d’ Italia” u profesionalnom dresu dva talijanska kluba, prošao sve značajnije europske i svjetske biciklističke trke.

Nakon impozantne bibiklističke karijere, ovaj se je sportski prvak odlučio i u “mirnijim” godinama baviti svojom velikom ljubavi – biciklom. Bruno Bulić još uvijek je pun strasti prema biciklima. A kako i ne bi bio kada su mu oni obilježili život! Uz “Fantu” i “Napolitanke”, u kratkim pauzama preciznog sastavljanja jedne raštimane BMX – ice, okruženi desecima rastavljenih bicikli čiji kosturi poput raznobojnih lustera vise obješeni o kuke na stropu, razgovaramo s našim domaćinom o počecima njegove sjajne biciklističke karijere, današnjem profesionalnom biciklizmu i trenutnom stanju biciklizma u Hrvatskoj.

U svojoj 15-godišnjoj karijeri (1973-1988) Bruno Bulić osvojio je 8 titula prvaka Jugoslavije (po četri u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji) u brdskoj,cestovnoj i kronometarskoj vožnji te u ciklokrosu od čega se 27 puta penjao na pobjedničko postolje. Ukupno je u karijeri obilježio 63 pobjede zbog čega je dva puta (1978 i 1981) proglašen najboljim sportašem, tada po biciklizmu vrlo jake regije Istre i Kvarnera. Dva puta je osvojio u ekipnoj konkurenciji prvenstvo balkana (1980. i 1983. godine), a na mediteranskim igrama u Splitu (1979) i Casablanci (1983) osvojio je srebro i broncu. Pobjednik je više prestižnih utrka poput: Kroz Istru, Kroz Jugoslaviju, Jadransku magistralu, Giro del Friuli, Giro della Toscana, Giro di Val d‘Aosta. Na prvenstvima svijeta u Belgiji (1976) osvaja 5. ekipno mjesto i u Švicarskoj (1983) 6. ekipno mjesto.Nastupa na olimpijskim igrama i to dva puta za redom: 1980 Moskva (8.ekipno mjesto) i 1984 Los Angeles (9.ekipno mjesto).

Od 1986. Bulić postaje profesionalni biciklist u Italiji i nastupa na raznim profesionalnim utrkama od kojih su najbitnije: 25.mjesto u generalnom plasmanu Giro d‘Italia, 9.mjesto Giro dell‘Appenino, 10.mjesto Asturias i 11.mjesto Vuelta Cantabria. Karijeru završava 1988. zbog ozlijede koljena, a potom je trener u B.K.Siporex-Pula od 1989. do 1992.godine.

 

PODACI O TRGOVCU:

B.R.B. SPORT d.o.o.

F. Mošnje 5, Šišan (52100 PULA)

Tel.broj: +385 52574680

Direktor: Sandra Cetina

PDV ID: HR52534853290

MBS: 040071859

Nadležni sud: Trgovački sud u Pazinu

email: info@brbsport.hr

Newsletter

Pretplati se na naš newsletter i na vrijeme saznaj sve informacije o aktualnim ponudama i akcijama.

Upit za proizvod

VELEPRODAJA

Nazovite nas ili pošaljite upit