CUBE STEREO HYBRID 120 RACE

STEREO HYBRID 120
ABS 750

 

U svom automobilu imate antiblokirajuće kočnice, pa zašto ih ne bi imao i vaš e-mtb? Boscheva druga generacija ABS sustava besprijekorno radi s Magura snažnom hidrauličnom prednjom disk kočnicom kako bi se smanjio zaustavni put. U kombinaciji s Bosch CX motorom i legendarnom udobnošću i kontrolom Stereo Hybrid 120, sve to doprinosi dodatnoj sigurnosti na stazi.

 

Elegantan okvir Stereo Hybrida pun je pametnih detalja kako bi naš popularni istraživač staza s Boschevim pogonom bio bolji nego ikad. Modularni sustav baterija skriva Boschevu bateriju – do 750 Wh – izvan vidokruga i s puta prašine i vode. Integrirano usmjeravanje kabela nije samo uredno, već također znači da nema rupa za kabel u glavnoj cijevi. Profinjeni sustav ovjesa s četiri šipke drži vas izoliranima od trail šokova za udobnost tijekom cijelog dana, a cijeli je dio omotan u našu Comfort Geometry – sa stražnjim dijelom Boost 148 koji povećava krutost i cijevi glave od 1,5 inča – za jednostavno rukovanje , plus SizeSplit svakom vozaču olakšava pronalazak savršenog partnera. Čak smo pojednostavili dodavanje dodataka poput blatobrana, nosača prtljage i postolja. Spreman je za gotovo sve. Jesi li i ti?

 

 

BOSCH ABS

 

Novi Bosch eBike ABS. Održava vaš tok.
Ljudi često koriste stražnju kočnicu samo iz opreza ili straha. Ali Bosch eBike ABS sada vam omogućuje sigurnije i pouzdanije kočenje s obje kočnice u isto vrijeme. Suprotstavlja se svakoj tendenciji blokiranja ili proklizavanja prednjeg kotača.

 

PODIJELI NA:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Upit za proizvod

VELEPRODAJA

Nazovite nas ili pošaljite upit