BOSCH E-BIKE NOVITETI ZA 2022.

Još u 2021. Bosch je najavio novitete za 2022. godinu: bateriju od 750 Wh i povezani pametni sustav koji uključuje nove komande i digitalni zaslon, te njihovu aplikaciju “Flow”.

Jedno od bitnijih noviteta svakako je baterija od 750 Wh, najveća na tržištu do sada. Baterija je različitih dimenzija od onih korištenih dosad. Težina baterije je 4,4 kg.

Novi pametni softver uključuje nekoliko funkcija koje su već na tržištu i spaja ih u jedan zaista zanimljiv proizvod. Posebno zanimljiva značajka bit će svakako mogućnost upravljanja sustavom bez zaslona, ​​što će najviše obradovati ekstremne terence. Nove komande izgledom su elegantnije i modernije, a novi zaslon Kiox 300 također izgleda elegantnije i diskretnije.

Bicikl se putem novog sustava može spojiti na Internet za navigaciju, ali i za ažuriranje softvera. Ovo nije potpuna novost, već važna značajka koju Bosch integrira u svoj sustav. Motor Performance cx ostaje isti, snaga ostaje na 85 Nm i 250W.

Sve u svemu, radi se o zanimljivom ažuriranju koje se kreće više u smjeru urbane nego off-road upotrebe i fokusirano je na autonomiju umjesto na lakoću. Bosch tako proširuje svoju ponudu i motorizirat će niz novih modela koje ćemo uskoro imati prilike vidjeti na ulicama europskih gradova.

PODIJELI NA:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Upit za proizvod

VELEPRODAJA

Nazovite nas ili pošaljite upit