BICIKLOM DO ZDRAVLJA I RAZVOJA DJECE

Boravak na svježem zraku i fizička aktivnost imaju pozitivan učinak na zdravlje i psihofizičko stanje djece. Pogotovo u ovim vremenima, kako su djeca sve tromija i sedentarnija zbog pretjerane izloženosti digitalnoj tehnologiji, bicikl je izvrsna opcija za aktivno druženje s obitelji i prijateljima na svježem zraku. Na taj način djeca mogu uživati ​​u blagodatima prirode.

Fizička aktivnost je preporučena za održavanje dobrog zdravlja u svakoj životnoj dobi, a usađivanje ove zdrave navike svojoj djeci potaknut će ih da je prihvate kao zanimljivu aktivnost koja im omogućava da kvalitetno i zabavno provode svoje slobodno vrijeme. Osim toga, vožnja biciklom pomoći će im u kontroli tjelesne težine, jačanju imunološkog sustava, poboljšanju raspoloženja, kardiovaskularnog zdravlja i respiratornog kapaciteta.

Izlazak s drugom djecom na igru ​​i rekreaciju pravo je svakog djeteta, a vožnja biciklom probudit će kod djece znatiželju i motivaciju, poboljšati njihove sposobnosti i učinit će ih discipliniranijima.

Prilikom vožnje biciklom pokreću se svi mišići. Takva aktivnost pogoduje psihomotričnosti i koordinaciji, ravnoteži i orijentaciji u prostoru i vremenu, što je vrlo važno za razvoj djece.

PODIJELI NA:

Facebook
Twitter
LinkedIn

VELEPRODAJA

Nazovite nas ili pošaljite upit